Лора  и брат й останаха  в сянка и това не

...
Лора  и брат й останаха  в сянка и това не
Коментари Харесай

Вижте тайната щерка на Камила

Лора  и брат й останаха  в сянка и това не е по никакъв начин изненадващо. По време на скандалната спекулация на майка им с бъдещия крал, те получиха голям брой проклятия от почитатели на принцеса Даяна и в този момент желаят да водят живот затворен от обществеността.

Лора беше единствено на 16, когато майка й най-сетне се разведе с Андрю Паркър-Боулс. По това време всички схванаха за аферата й с Чарлз и това имаше резултата на „ бомба “. През този интервал фамилията на Лора страда доста, всички съчувстваха толкоз доста на Даяна, която имаше невероятната дарба да накара британските жители да се влюбят в нея, че като че ли не помниха, че Камила има две деца, които страдат от проклятия към майка си не по-малко от нея.

Освен това, когато романът стана формален и фамилиите на скандалните влюбени най-сетне се срещнаха, се оказа, че Уилям и Хари несъмнено са на страната на майка си. Лора се усещаше по същия метод за бъдещия крал: тя също го упрекна за развода на родителите си и изрази недоволствата си на принцовете.

С течение на времето връзките сред полубратята и сестрата, несъмнено, повече или по-малко се усъвършенстваха. Момичето учи добре: приключва Оксфордския университет и по-късно работи в галерията Eleven Fine Art. Личният й живот също беше доста сполучлив. През 2006 година тя се омъжи за Хари Лопес, прочут художник

Принцовете също участваха на обилната женитба, а за двойката Уилям и Кейт събитието стана доста значимо. Там за първи път се появиха дружно на фамилно събитие. Затова херцогинята на Кеймбридж, а в този момент и принцесата на Уелс, нямаше по какъв начин да не предложения Лора на сватбата си.

Сега Лора продължава да работи като куратор на актуалното изкуство. Вярно, от момента, в който майка й стана кралица на Англия, момичето въпреки всичко трябваше да излезе малко от сенките. И по този начин, Лора, дружно с децата и брачна половинка си, участваха на коронацията. Семейство Лопес постоянно се появява на фамилни събития в Уиндзор. Въпреки обстоятелството, че Лора е доведена щерка на монарха, нито тя, нито децата й получиха нови трофеи след церемонията по коронясването. Явно момичето е изцяло незаинтересовано от това.

Забавно е, че внуците на крал Чарлз и кралица Камила имат едно и също име. Освен щерка, Лора има синове близнаци: Гюс и Луис. Най-малкото дете на принцеса Кейт и принц Уилям също се споделя Луис.

Инфо: Wday,ru

Тагове: new Камила. дъщерята на Камила доведената щерка на Чарлз Лора Роуз Лопес
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР